images/stories/logosait_new.jpg

 

Професійна реставрація ванн у Тернополі

Детальніше читайте на сайті restavrator.te.ua

тел. 0352-42-61-53, 098-444-00-98
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  
Приймаємо замовлення з 08:00 до 22:00
Працюємо без вихідних


Надійний спосіб надати вашій ванні нового вигляду – реставрація акрилом.

Ванна кімната, зазвичай, асоціюється з місцем відпочинку. Час від часу настає момент, коли найбільш  за все хочеться побути наодинці. І справді, ванна - це місце  де ви забуваєте про всі проблеми та незгоди. Вона допомагає зняти втому та розслабитись. Головним атрибутом так званої «кімнати відпочинку» є, безсумнівно, - ванна. Якщо ванна втратила свій вигляд, і ніякий спосіб повернути її білизну не допомагає, ви можете її відреставрувати. Замінити стару ванну – важкий процес, що потребує фінансових та часових затрат. 

Сьогодні з приводу цієї теми побутує безліч думок. Дехто стверджує, що кращим варіантом буде придбати нову ванну. Інші ж переконують у протилежному. Зрештою, кожен обирає для себе оптимальний варіант, який влаштує у ціновій політиці. Що ж, спробуємо зважити всі за і проти.

Якщо ж ви все-таки наважились придбати нову ванну, то повинні знати декілька важливих нюансів. В першу чергу виникає питання демонтажу. Адже для заміни ванни, стару, насамперед, потрібно від’єднати від сантехніки. Наступним завданням буде демонтаж. Зрозуміло, що виносити ванну вам потрібно буде зі сторонньою допомогою. А якщо ви живете на 9 поверсі? За тією ж схемою нову ванну потрібно доставити до вашого помешкання. Більше того, якщо ви обрали саме цей варіант, будьте готові до затрат. Нова ванна хорошої якості обійдеться вам до 8.000 грн. Додатково, близько 700 гривень, доведеться заплатити майстру.

Якщо ви спробуєте зекономити на покупці, будьте готові, що така ванна прослужить вам досить короткий термін. Мінусом також буде й те, що матеріал, з якого вона виготовлена, не зберігає тепло, а також має здатність прогинатись на дні.

Експерти запевняють, що найкращою альтернативою покупки ванни буде її реставрація. Так ви не лише зекономите кошти, але й час та нерви. Реставрація ванн – відновлення її покриття спеціальними матеріалами досвідченим спеціалістом. Всього лиш за 4 години ваша ванна буде виглядати як новенька. Відновлення ванн виконується за доволі короткий термін методом нанесення акрилу, без демонтажу. Таке покриття має однорідну глянсову текстуру, приємне на дотик, не вбирає бруду і дуже легко миється. Користуватися ванною після реставрації можна уже за 3 дні.

Ну а найприємніший момент це – вартість. Реставрація ванн у Тернополі обійдеться вам від 800 грн. А прослужить нова красуня більше п’яти років.

Суть покриття полягає в тому, що рідкий акрил наноситься спеціальним пульверизатором починаючи від бортів і вниз по стінках ванни. Матеріал повністю заповнює усі недоліки і пошкодження поверхні. Процес триває декілька годин і створює ідеальну поверхню. Зазвичай, товщина шару сягає 0.5 см. Реставрація ванни займає всього декілька годин.  Більше того, така процедура не вимагає демонтажу, не пошкоджує сантехніку, а також не залишає неприємного запаху.

Користуватись ванною можна уже за три доби. Перевагою такого покриття є його стійкість. Використовуючи миючі засоби, можете не турбуватися про пошкодження поверхні. Адже акрилове покриття добре миється, не дряпається і має гарантію.

Експерти наголошують, що професійна реставрація ванн, зокрема в Тернополі, проводиться за допомогою спеціального обладнання – ручного краско-пульта. Наносити матеріал кісточками та валіками не можна, запевняють реставратори. Зазвичай, такими способами користуються непрофесіонали. Так звані «майстри» пропонують дешеву ціну, тому люди надають їм перевагу. Проте, після неправильного нанесення матеріалу, залишаються розводи, а через певний час поверхня ванни починає лущитись.

Якщо говорити про професійну реставрацію ванни, потрібно знати декілька нюансів.

Серйозна фірма, при виконанні робіт, завжди надає документи про свою діяльність. Дехто, в процесі оформлення замовлення, практикує надавати гарантію в письмовому вигляді. Такий документ, в першу чергу, повинен бути завірений печаткою та підписом. Ви також можете вимагати копію паспорта та свідоцтва підприємця. В обов’язковому порядку має бути вказаний термін дії гарантії виконаних робіт та матеріал, з допомогою якого проводиться реставрація. Користуйтесь послугами майстрів, що зареєстровані у Тернопільській області.

Про нанесення матеріалу.

В  першу чергу потрібно знати, що майстри-експерти наносять реставраційний матеріал з допомогою пульверизаторів, а не пензликів та валиків. Наприклад, емалювання кісточкою залишає після реставрації розводи, а з часом, починає лущитись. Порушенням технологічного процесу буде, якщо при виконанні робіт використовуватиметься дрелька чи болгарка.

Про наливну ванну.

Якщо ви обираєте послугу наливної ванни, то при доставці, спробуйте перевірити її вагу. Вага наливної ванни розміром 1.50 м. повинна становити не менше 3. 400 кг., розміром 1.70 м – не менше 4 кг.

Про матеріал.

Якщо для реставрації ванни вам пропонують використати матеріал фіберглас, майстри рекомендують відмовлятись від такої пропозиції. За словами спеціалістів, він не сертифікований в Україні, більше того,не існує в природі.

Ну і на завершення, не користуйтесь послугами «дешевих майстрів». Професійна реставрація ванни обійдеться вам від 800 грн. Якщо ж ви натрапили на оголошення, в якому пропонують надати послуги реставрації дешевше, будьте готові до неякісного виконання. Після реставраційної процедури така ванна прослужить вам не більше року.

Детальніше читайте на сайті restavrator.te.ua

тел. 0352-42-61-53, 098-444-00-98
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  
Приймаємо замовлення з 08:00 до 22:00
Працюємо без вихідних 



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер