images/stories/logosait_new.jpg

 

Окупанти вдарили по Харківщині: убили двох людей в авто

Окупанти вдарили по Харківщині: убили двох людей в авто
ФОТО З TELEGRAM СИНЄГУБОВА

Двоє людей загинули та шестеро дістали поранення у результаті російських ударів керованими авіабомбами по селищу Золочів на Харківщині.

Джерело: голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram, ДСНС у Telegram

Пряма мова Синєгубова: "О 10:00 росіяни завдали ударів КАБами по автомобілю та приватному будинку в селищі Золочів Богодухівського району. Внаслідок обстрілу загинули цивільний чоловік та жінка, які перебували в автівці".

 
ФОТО ДСНС

Доповнено: Пізніше він додав, що станом на 13 годину стало відомо, що кількість постражалих зросла до 6. Серед них 11-річний хлопець.

Пряма мова голови ОВА: "Загинули чоловік 64 років та 38-річна жінка, обидва місцеві, перебували у автівці в районі влучання ворожого КАБу. 74-річна жінка та 77-річний цивільний чоловік були госпіталізовані до медичного закладу з вибуховими травмами. Їх стан оцінюється як середній".

 
ФОТО З TELEGRAM СИНЄГУБОВА

Деталі: 35-річному пораненому чоловіку з легким станом надали допомогу амбулаторно. Також постраждали 50-річний чоловік, 41-річна жінка та 11-річний юнак. Усім надана необхідна меддопомога.

 
ФОТО ДСНС

Росіяни під час цієї атаки знищили приватний будинок, пошкодили адміністративні приміщення, будівлю Ощадбанку, більше 20 автомобілів.

 
ФОТО ДСНС

За даними ДСНС, горіло 8 авто. Рятувальники оперативно загасили пожежі.

Передісторія:

  • Раніше поліція Харківської області повідомила про вибухи у Харкові, перед цим у місті була оголошена повітряна тривога, наразі відомо про приліт у приватний будинок.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер