images/stories/logosait_new.jpg

 

Фотопроект «Переможці» скоро завітає у Тернопіль

Зворушливі фото, які підкорили вже не одне місто України відвідає Тернопіль. Виставка привчена воїнам АТО, які втратили кінцівки у бойових діях, проте це не перешкоджає їх повноцінному життю. Головною ідеєю є те, щоб не зважаючи на все не втрачати силу духу, бути наполегливим і не опускати руки.

Ініціативу щодо проведення фотопроекту у Тернополі проявили: Центр національно-патріотичного виховання «Підкова», обʼєднання Території особистого розвитку, ТВЦ «Атріум» та музей автомобілів «Ретро-кортеж».

фотопроект

На презентацію виставки прибудуть учасники фотопроекту, які погодились на всю країну проголосити стійкість духу. Разом з ними участь у цій події прийматиме організатор проекту Соломія Вітвіцька, Оксана Стебельська, співачка та скрипалька зі Львова Оксана Муха.

фотопроект 2Презентація розпочнеться 27 серпня о 12.00 в музеї ретро-автомобілів на вулиці Текстильній 28. Триватиме мультимедійний проект до 28 вересня. Долучитись до нього може кожен. Захід є доброчинним, тому ті, хто мають бажання допомогти зібрати кошти на сучасне протезування в Україні повинні купити на виставці спеціальний випуск журналу VIVA «Переможці».

Кошти, які будуть зібрані впродовж проекту у Тернополі, організатори планують передати пораненому бійцю в зоні АТО Юрію Вовканину, якому необхідні гроші для реабілітації. У ході бойових дій Юрій мав значну травму, яка призвела до ампутації лівої кисті та ампутації пальців правої руки. Родом чоловік із села Хмелиськ Підволочиського району.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер