images/stories/logosait_new.jpg

 

7 студентів пройдуть стажування в Кременецькій райраді та Кременецькій райдержадміністрації

16 березня проведено співбесіду із учасниками проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2011”, який реалізовує Всеукраїнська громадська організація “Молодіжна Альтернатива” та Тернопільська обласна молодіжна громадська організація “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)” на місцевому рівні. В результаті відібрано 7 студентів , які будуть проходити стажування в Кременецькій районній раді та Кременецькій районній державній адміністрації.
Як зазначив координатор проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування” в Тернопільській області, голова ТОМГО “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)” Ігор Процик: “Цього року проект “Студенти для органів місцевого самоврядування вже другий рік поспіль реалізується в м.Кременці. Якщо проаналізувати його із попереднім роком потрібно зазначити, що кількість бажаючих взяти участь у проекті збільшилась майже вдвічі – із 11 поданих анкет у 2010 році до 20 анкет цього року. Це свідчить про те, що активність студентства та бажання молоді долучатись до діяльності органів місцевого самоврядування збільшується і молоді не байдужа доля їх міста, району, села. Під час співбесіди кожен із тих, хто подав свою анкету для участі у проекті відповідав на запитання, які стосувались найбільш актуальних проблем міста, району, країни загалом. І тут потрібно зазначити, що студенти давали цілком конкретні відповіді, висловлювати цікаві ідеї щодо вирішення тих чи інших проблем, які існують в місті, районі, а це говорить про аналітичні здібності студентів та бажання брати участь у розбудові своєї держави. ”
Впродовж лютого 20 студентів вищих навчальних закладів м. Кременця подали анкети для участі у першому етапі проекту, який передбачає проведення співбесіди із кандидатами. Для її проведення були запрошенні представники Кременецької районної ради та Кременецької районної державної адміністрації. Оскільки учасники проявили високу активність та ерудованість за підсумками співбесіди якої було відібрано 7студентів.
17 березня відбулась зустріч переможців проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування - 2010” із головою Кременецької районної державної адміністрації Михальчуком Ігорем Богдановичем, під час якої студентів було ознайомлено із роботою Кременецької районної державної адміністрації та її апарату. Також планується зустріч переможців проекту із головою Кременецької районної ради Гуславським Андрієм Андрійовичем.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер